Με ένα επιτυχημένο γλέντι, στο Κέντρο Ακταίο της Παραλίας Πατρών ολοκλήρωσε το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών τη φετινή, χορευτική και χορωδιακή του χρονιά.

   Το βράδυ της Παρασκευής, 5 Ιουλίου, μαθητές των τμημάτων παραδοσιακού χορού και  χορωδίας, φίλοι, μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε ένα δροσερό περιβάλλον πλάι στη θάλασσα.

   Αρχικά, οι μαθητές των τμημάτων της χορωδίας υπό την διεύθυνση του χοράρχη Δημήτρη Σακαλή τραγούδησαν και στη συνέχεια, όλοι οι μαθητές των τμημάτων χορού του Λυκείου, μικροί και μεγάλοι, παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους χορούς από κάθε γωνιά του Ελληνισμού, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Δημήτρη (Τζίμη) Ηλία. Έπειτα το κέφι απογειώθηκε και όλοι γλέντησαν με τη συνοδεία καλού φαγητού, μουσικής, χορού και τραγουδιού.

   Μια υπέροχη βραδιά που σφράγισε τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι αυτή τη χρονιά. Οι ευχές για ένα κεφάτο καλοκαίρι συνοδεύονταν και από τη γλυκιά προσμονή της αντάμωσης, σε δύο μήνες, στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών.

   Καλό Καλοκαίρι σε όλους !!!


Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους