Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 βρεθήκαμε στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Εφορίας Εθνικών Χορών του Λυκείου των Ελληνίδων.
Το θέμα της ήταν το καταλληλλότερο για αυτές τις ημέρες. Τα χριστουγεννιάτικα διηγήματά του μεγάλου μας λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Χορός, μουσική, λόγος, ένδυμα... όλα στην σκηνή ώστε να φωτιστεί η αξία του συγγραφέα. Αλλά και να αναδειχτεί για ακόμα μια φορά ο ρόλος του Λυκείου των Ελληνίδων ως φορέα πολιτισμού.
Ο εορταστικά στολισμένος χώρος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήταν το κατάλληλο σκηνικό. Γέμισε χαμόγελα, αισιοδοξία και ζεστασιά μεταξύ των παρευρισκομένων.
Για μια ακόμα φορά νιώσαμε την χαρά του να ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του Λυκείου.
Θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο και Έφορο Εθνικών Χορών κυρία Μαρία Παπαμάρκου καθώς και τις υπόλοιπες κυρίες για την υποδειγματική φιλοξενία.
Τις καλύτερες ευχές όλων μας για χαρούμενες γιορτές.


