Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Χορευτικών Τμημάτων και της Ομάδας του Λαϊκού Παραμυθιού του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

   Το ραντεβού μας είχε δοθεί στο ιστορικό εξοχικό κέντρο «Μαραβέλας» στην υπέροχη περιοχή της Μονής Γηροκομείου Πατρών. Εκεί αντάμωσαν τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς και τους φίλους τους. Από την όμορφη παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη του Λυκείου μας, οι χοροδιδάσκαλοί τους καθώς και αγαπημένη όλων η παραμυθού' μας.

   Τα παιδιά έδωσαν σε αυτή την άκρως γιορτινή εκδήλωση, με αφορμή την ολοκλήρωση μιας ακόμα δημιουργικής χρονιάς, μια χαρούμενη νότα με τον χορό, το παιχνίδι και τα γέλια τους.   

Εξαιρετική στιγμή ήταν η διήγηση λαϊκών παραμυθιών από την νηπιαγωγό-εξειδικευμένη στο λαϊκό παραμύθι κα Δήμητρα Νικολοπούλου, η οποία όλη την προηγούμενη χρονιά «ταξίδεψε» τα παιδιά μας στους θρύλους και τις παραδόσεις του λαϊκού μας πολιτισμού.

   Προς το τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι ένωσαν τα χέρια τους και χόρεψαν σε μια μεγάλη παρέα. Οι «μεγάλοι» χαίρονταν και καμάρωναν τα παιδιά τους, ενώ εκείνα με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια τους οδηγούσαν στον χορό! Οι στιγμές ήταν μοναδικές!

Η «γεύση» της χρονιάς που πέρασε ήταν για όλους εμάς στο Λύκειο «γεύση» γλύκας και χαράς που για ακόμα μια φορά καταφέραμε να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στους δρόμους της αγάπης για την λαϊκή μας παράδοση.

Με το καλό θα συνεχίσουμε και του χρόνου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους!  

Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους