Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024 το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών κυρία Ελευθερία Σφυράκη παρευρέθηκε ως η μια εκ των δυο βασικών ομιλητριών σε εκδήλωση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν της Καλλιρρόης Παρρέν.

  Η εκδήλωση είχε τίτλο «Η Ζωή και το Έργο της Καλλιρρόης Παρρέν» και εντασσόταν σε ένα ευρύ πλαίσιο πρωτοβουλιών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου που σκοπό έχουν την περαιτέρω προσφορά ποιοτικού εκπαιδευτικού περιεχομένου προς τους ενδιαφερόμενους δημότες της περιοχής.

  Η ανταπόκριση του κοινού στις ομιλίες ήταν ιδιαίτερα θερμή και μάλιστα πολλοί από αυτούς στο τέλος της εκδήλωσης ανέφεραν πως για πρώτη φορά η ζωή και το έργο της Καλλιρρόης Παρρέν τους μεταδόθηκε όχι μόνο με τόσο γλαφυρό τρόπο, αλλά και υπό το πρίσμα ενός επιτυχημένου μοντέλου ζωής. Τις ομιλίες πλαισίωσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική-τραγούδι, απαγγελία και χορό.

  Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για μια ακόμα φορά ένα μέλος του Λυκείου μας προέβαλλε επιτυχημένα την ζωή και το έργο της Ιδρύτριας του Λυκείου των Ελληνίδων. Μιας γυναίκας πρότυπο, καταλύτη κοινωνικών εξελίξεων και φάρου ζωής, της Καλλιρρόης Σιγανού-Παρρέν.

Image description

Image description

 

Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους