Ένα υπέροχο ταξίδι σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποίησαν παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων συνοδευόμενα από τους δασκάλους και τους γονείς τους.

   Το ταξίδι ξεκίνησε με ενθουσιασμό το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023. Με τραγούδια και γέλια μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο η ομάδα ταξίδεψε και έφτασε στην Καλαμπάκα, όπου και ετοιμάστηκε για την παράσταση που θα ακολουθούσε.

   Οι μικροί μας χορευτές με μεγάλη συγκέντρωση και αφοσίωση παρουσίασαν στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» κάλαντα, χορούς και τραγούδια από την Πελοπόννησο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως εντυπωσίασαν με τις φορεσιές, το τραγούδι και τον χορό τους μιας και όχι μόνο πολλοί από τους επισκέπτες του χώρου, αλλά και οι υπεύθυνοί του μας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια. 

   Στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην «Μαγεία» του χριστουγεννιάτικου Μύλου.

   Την επόμενη μέρα το πρωί γονείς και παιδιά ξεναγήθηκαν στο πολύ ενδιαφέρον «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μανιταριών» και μετά επέστρεψαν στη Πάτρα κάνοντας μια στάση στα γιορτινά Ιωάννινα.

   Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μας που καμαρώσαμε τα παιδιά μας όχι μόνο να χορεύουν και να τραγουδάνε, αλλά και να ζουν στιγμές δημιουργίας, ενότητας και χαράς. Στιγμές που αξίζουν σε όλα τα παιδιά. Μεγάλη μας χαρά ήταν, επίσης, που είδαμε τους γονείς των μαθητών μας-τους πιο μεγάλους τους θαυμαστές-να νιώθουν υπερήφανοι και να ζουν στιγμές ξενοιασιάς με τα παιδιά τους. Τους ευχαριστούμε πραγματικά για την τιμή που μας κάνουν και μας εμπιστεύονται τον πιο πολύτιμο θησαυρό τους, τα παιδιά τους.

Με το καλό και στα επόμενα ταξίδια με τα παιδιά μας. Για τα παιδιά μας!

Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους