Νέα > Το Λύκειο Ελληνίδων γιόρτασε τη Μητέρα.

Μητέρα  είναι η άνοιξη που μας χαρίζει καινούρια βλαστάρια της ζωής.

   Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, συμπορευόμενο με το σκοπό της ιδρύσεώς του και σεβόμενο πάντοτε τον πολύπλευρο ρόλο της  μητέρας πραγματοποίησε μια πολύ ζεστή και τρυφερή εκδήλωση προς τιμήν της.

  Μαθητές, φίλοι και μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών βρέθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου, στο Επιμελητήριο Αχαΐας σε μια πλούσια μέσα στην απλότητά της, γιορτή που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου για τη ‘Μητέρα’.

   Τα λουλούδια στην εκδήλωση μπορεί να έλειπαν αλλά ανθισμένα λουλούδια ήταν τα παιδιά και  τα ιδιαίτερα έργα τους που ‘στόλιζαν’ την αίθουσα του Επιμελητηρίου με αφορμή την έκθεση του Τμήματος Ζωγραφικής – Χειροτεχνίας του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών. Έπειτα από τη σύντομη παρουσίαση των εκθεμάτων των παιδιών που έγινε από το δάσκαλό τους κο Αλέξη Φραγκούλη, οι μαμάδες καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα έργα με τα οποία καταπιάστηκαν οι μικροί μαθητές και δημιούργησαν.

   Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε προσφέροντας στο κοινό, χειροποίητους γευστικούς μεζέδες και δροσερά γλυκά που είχαν ετοιμάσει με χαρά, η Πρόεδρος κα Μαριζάν Μόρφυ-Καρατζά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών.