Νέα > Ευχαριστούμε τα τμήματα Ενηλίκων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών


   Τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υπήρξαν ακούραστοι αρωγοί της μουσικοχορευτική μας κληρονομιάς για ακόμα μια χρονιά… και η Πρόεδρος, το ΔΣ και οι δάσκαλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών τους ευχαριστούν εγκάρδια για αυτό.

Η συμμετοχή τους στα εβδομαδιαία μαθήματα παραδοσιακού χορού είναι μόνο η αρχή…

 Ο χορός για αυτούς είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα, που γίνεται μια απαραίτητη συνήθεια και μια αχόρταγη αναζήτηση… Η συμμετοχή τους σε απαιτητικά σεμινάρια, σε ατελείωτα γλέντια, σε μεγάλες παρελάσεις, σε σημαντικές εκδηλώσεις, σε πολύωρες παραστάσεις είναι μερικά από αυτά που περιμένουν και αναζητούν για να χαρεί η ψυχή τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά που αναδεικνύουν με σεβασμό και αμέριστη υποστήριξη το έργο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Ακολουθούν μερικές από τις πολύ ξεχωριστές συμμετοχές τους  

-    Το Νοέμβριο του 2017 στο ‘3ο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παραδοσιακών Χορών’ που διοργάνωσε του Λύκειον των Ελληνίδων Νάουσας,

-    Το Νοέμβριο του 2017 στα ‘Πρωτοκλήτεια 2017’. Η Νεολαία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Τιμά Την Σμύρνη. 95 Χρόνια Από την Καταστροφή της Σμύρνης.

-    Τον Ιανουάριο του 2018 ταξίδεψαν στη Δράμα για να μυρίσουν από κοντά το «Άρωμα Ελλάδας» και τις Εκδηλώσεις αναβίωσης των αρχέγονων Δρώμενων του Νομού Δράμας.

-    Τον Ιανουάριο του 2018 συμμετείχαν στην Έκθεση Ντοκουμέντων «Αχαΐα 1934-1944 δέκα χρόνια αγώνων και ελπίδων» στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας που εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,

-    Τον Φεβρουάριο του 2018 χόρεψαν στα «Χαραλάμπεια» για τον εορτασμό του Πολιούχου του Πύργο και συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου.

-     Τον Μάρτιο του 2018 πήραν μέρος στα γυρίσματα του Πασχαλινής Εκπομπής «Κυριακή στην Ενορία»

-    Τον Μάρτιο του 2018 συμμετείχαν στην εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Τρίπολης για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

-    Τον Μάρτιο του 2018 τίμησαν του ήρωες του 1821

-    Τον Απρίλιου του 2018 παρέλασαν για τον Εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου

-    Τον Μάιο του 2018 συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή αθλητισμού της πόλης μας «Αντύπα Δρόμος 2018»

-    Τον Ιούλιο του 2018 έντυσαν χορευτικά στιγμιότυπα της παράστασης των ΤΑΚΙΜ, ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ «Η Ελληνική Απόλαυσις»

-    Τον Ιούλιο του 2018 χόρεψαν και γλέντησαν στην καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Συγχαρητήρια στους δασκάλους του Δημήτρη (Τζίμη) Ηλία και Βασίλη Σταμόπουλο.

Και έπεται η συνέχεια….