Νέα > Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών ταξιδεύει και κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στην καρδιά της Πελοποννήσου στον όμορφη Αρκαδία.

   Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά διοργανώνοντας μια όμορφη χειμερινή εκδρομή στο κέντρο της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στα μαγευτικά γραφικά χωριά του Νομού Αρκαδίας, την Στεμνίτσα, το Ελληνικό και την Δημητσάνα.

   Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι μαθητές, οι φίλες και οι φίλοι του Λυκείου θα έχουν την χαρά να περιηγηθούν στους παραδοσιακούς οικισμούς της Στεμνίτσας, του Ελληνικού και της Δημητσάνας και να απολαύσουν την θαυμάσια θέα που παρέχεται στην πεδιάδα της Μεγαλόπολης και του Ταΰγετου, στους πετρόχτιστους οικισμούς με τα αξιόλογα αρχοντικά, τα ιστορικά μνημεία και τα μοναδικά αξιοθέατα.

    Και για να πάει καλά η χρονιά το ΛτΕ Πατρών θα συνοδεύσει την εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία με την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου στο Ελληνικό.

   Τι καλύτερο λοιπόν από το να συνδυάσει κανείς παραδοσιακούς οικισμούς, με τοπική παραδοσιακή κουζίνα, με όμορφη παρέα, με παραδοσιακό μουσική και με πολύ χορό και τραγούδι!!!

   To «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» σας προσκαλεί σε αυτό το ξεχωριστό διήμερο του Σαββάτου 14 και της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την νέα χρονιά!

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Λυκείου στο τηλ. 2610 220531.

Και για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι στα χωριά της Αρκαδίας  σας προτείνουμε ενδεικτικά να κάνετε κλικ στα ακόλουθα μέρη:

Στεμνίτσα

Ελληνικό

Δημητσάνα