Νέα > Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών ευχαριστεί την Εθελοντική του Ομάδα

   Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών ολοκλήρωσε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 τις Εορταστικές Εκδηλώσεις του με αφορμή την επέτειο των 40 Χρόνων από την επανίδρυσή του.

   Οι επετειακές αυτές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΛτΕ Πατρών άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους είχαν την τύχη είτε να τις παρακολουθήσουν από κοντά είτε να συμμετέχουν. Η μεγάλη τους επιτυχία όμως δεν οφείλεται μόνο στην Πρόεδρο Κατερίνα Πολυκρέτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών που από την αρχή μέχρι το τέλος φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια. Οφείλεται και σε μια ακόμα ομάδα που ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του ΔΣ του Λυκείου και αντιλήφθηκε την ουσία και την σπουδαιότητα του όλου εγχειρήματος. Πρόκειται για την Εθελοντική Ομάδα του ΛτΕ Πατρών που συμμετείχε ενεργά και προσέφερε ανιδιοτελώς το ελεύθερο της χρόνο, το κέφι της και την θετική της ενέργεια για την καλύτερη υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων.      Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές:

1.    ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
2.    ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
3.    ΜΠΑΡΔΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
4.    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
5.    ΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
6.    ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ
7.    ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ
8.    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
9.    ΜΠΑΤΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΠΑΥΛΙΝΑ
10.    ΜΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
11.    ΛΑΜΠΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
12.    ΞΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
13.    ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΧΗ

14.    ΚΟΥΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
15.    ΚΑΤΡΑΦΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
16.    ΖΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
17.    ΚΟΥΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
18.    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΙΑ
19.    ΜΑΡΟΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ
20.    ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
21.    ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
22.    ΜΟΥΣΧΗΣ ΣΑΚΗΣ
23.    ΦΡΑΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
24.    ΜΠΑΤΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
25.    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ


   Σε αυτό το σημείο το ΔΣ του ΛτΕ Πατρών νοιώθει την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καθηγητή του Μουσικού Σχολείο κ. Δημήτρη Γαλάνη καθώς και τους μελλοντικούς μουσικούς, τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που με πλήρη επαγγελματισμό αντιμετώπισαν την όλη εκδήλωση και συμμετείχαν ενεργά δίνοντας ήχο παραδοσιακό στην παρέλαση και στην υπαίθρια παράσταση των Λυκείων στην Πλατεία Γεωργίου. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους: Γαλάνη Αλέξη και Γαλάνη Ιωάννη, Βασίλη Ζήγκο.

   Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με πυξίδα τον εθελοντισμό προχωρά με σεβασμό για την μεταλαμπάδευση στα φυντάνια μας της ελληνικής μας κληρονομιάς.