Νέα > Ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό η Έκθεση Οπτικοακουστικού Υλικού «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών»

   Σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, στις 7:00μμ στην Αγορά Αργύρη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Οπτικοακουστικού Υλικού με θέμα: «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών».

   Πρόκειται για μια Έκθεση που για πρώτη φορά, στα 40 χρόνια ζωής του, υλοποιεί το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών.  Σε αυτήν, το πατραϊκό κοινό θα έχει την χαρά να περιπλανηθεί χρόνο με το χρόνο στην 40άχρονη ιστορία του Λυκείου μας. Ένα γεφύρωμα ζωής του παρελθόντος με του παρόντος, αποτυπωμένο μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

   Ένα ταξίδι στα παλιά που θα φιλοξενείται για τις επόμενες ημέρες στην Αγορά Αργύρη. Μια άγνωστη για μερικούς και οικεία για άλλους ιστορία που έχει γράψει το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός Ελλάδας, με οδηγό την παράδοση και συνοδηγό τον εθελοντισμό, την προσφορά, την ανάγκη για την επαγρύπνηση των ριζών μας.

   Η καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης είναι του Αλέξη Φραγκούλη και η επιλογή φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού είναι της Σοφίας Διαμαντοπούλου.

   Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να θυμηθούμε, να μάθουμε και να ξαναζήσουμε στιγμές γεμάτες μελωδίες, αναμνήσεις χορευτικές, πρόσωπα από τα παλιά.

   Η  Έκθεση Οπτικοακουστικού Υλικού «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» θα φιλοξενείται στην Αγορά Αργύρη από το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2016 έως και το πρωί της Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης για το κοινό θα είναι τα πρωινά από τις 9:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα από τις 17:00 έως και τις 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.