Νέα > Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα κάνει ένα «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» στην Ζωή της Γυναίκας!

   Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων του Λύκειου των Ελληνίδων Πατρών, το Λύκειο επιθυμεί να τιμήσει την γυναίκα και όλα όσα αυτή πρεσβεύει μόλις λίγες από την γιορτή της.

   Η Πρόεδρος Κατερίνα Πολυκρέτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών κάλεσαν το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» να συμβάλει στην ενημέρωση των μελών, φίλων και μαμάδων του Λυκείου για ζητήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού και απασχολούν κάθε γυναίκα.   

   Σας περιμένουμε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 11:00 π.μ., στους χώρους του Λυκείου Σατωβριάνδου 32 (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου) για να ακούσετε από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» το θέμα που αγγίζει κάθε γυναίκα με αφορμή την γιορτή της γυναίκας (8 Μαρτίου).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
  • Ο κος Απόλλων Ζυγομαλάς, Γενικός Χειρουργός για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
  • η κα Ράνια Πανουργιά, Κλινική Ψυχολόγος Msc, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Οι παράγοντες που αποτρέπουν τις γυναίκες από τον προληπτικό έλεγχο» και
  • η κα Μαρία Αποστολοπούλου, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.
.