Νέα > «Στους ρυθμούς της καρδιάς» Μουσικοχορευτική Παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών - Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ.

   Καρδιά, heart, cœur, cuore, coração, corazón, herz, srdce, սիրտ, сердце,hjerte, hjärta, 心脏, 心 με οποιονδήποτε τρόπο και αν γράφεται, προφέρεται, λέγεται, ακούγεται, η Καρδιά έχει ένα κοινό στοιχείο, τον ήχο της!  Ένας ήχος χαρακτηριστικός, σιγανός, ακούραστος, μελωδικός που χτυπάει στο ρυθμό των 2/4.
Είναι ο ήχος της ζωής!


   Αυτόν τον ήχο της ζωής που μας δίνει η καρδιά ακολούθησε ο άνθρωπος και τον μετέτρεψε σε ρυθμό μουσικής, χορού και γλεντιού. Σε αυτόν το ρυθμό θα βασιστεί η μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για να μας θυμίσει  ότι η καρδιά είναι ζωή και ο ρυθμός της χορός που μας δίνει ζωή!

  Όλοι οι χορευτές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υπό την  Καλλιτεχνική Επιμέλεια και διδασκαλία του Τζίμη Ηλία (δασκάλου του Λυκείου) θα χορέψουν σε μελωδίες από ιδιότυπα μουσικά όργανα που δημιούργησε ο άνθρωπος στην πορεία του. Την εκδήλωση «ντύνει» μουσικά η Ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη.

 Αφορμή αυτής της εκδήλωσης είναι πάλι μια καρδιά. Αυτή τη φορά η καρδιά του Πανεπιστημίου Πατρών που φέτος κλείνει 50 χρόνια ζωής στην πόλη μας προσφέροντας οξυγόνο εκπαίδευσης, γνώσεων, επιστημών, εξέλιξης και καινοτομιών.

 Όταν στην πόλη των Πατρών η καρδιά του Πολιτισμού χτυπήσει στην καρδιά της Εκπαίδευσης, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ