Νέα > Έναρξη Μαθημάτων για την Περίοδο 2014-15


   Ο σπόρος ο Ελληνικός όλα τα γονιμοποιεί όλα τα ζωντανεύει.

   Η ιστορία του έθνους μας, τα βιώματα του λαού μας, η φλόγα της καρδιάς των ανθρώπων της, οδήγησαν στη δημιουργία ενός ανεκτίμητου πολιτισμού ξακουστού στο κόσμο όλο.

   ‘Στη χώρα που την λέω Ελλάδα, ξένος δεν θα νοιώθω μα τυχερός να ζω’ παραφράζοντας το ποίημα του Κώστα Βάρναλη και με γνώμονα την ανάγκη διάδοσης της παράδοσής μας το ΛτΕ Πατρών συνεχίζει ακμαιότατο το  έργο του.

   Στα πλαίσια της νέας περιόδου 2014-2015 το ΛτΕ Πατρών ενημερώνει τους παλιούς και τους νέους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων του ότι, και αυτή τη χρονιά θα δημιουργηθούν Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ευρύτερου Ελληνισμού για μαθητές από 5 ετών και πάνω, για εφήβους, για φοιτητές και για ενήλικες όλων των επιπέδων. Τμήματα Χορωδίας για φοιτητές και ενήλικες και Τμήματα Εικαστικών-Χειροτεχνίας για μαθητές από 5 ετών και πάνω.

Αναλυτικότερα αναφέρουμε:

•    Τα ΠΑΙΔΙΚΑ τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

•    Τα τμήματα Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.  

•    Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ομάδες παραστάσεων.

•    Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για τα τμήματα των ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

•    Τα μαθήματα του Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού και Έντεχνου για τμήματα γυναικών και ανδρών θα ξεκινήσουν τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Το ΛτΕΠ προσφέρει ετήσια οικονομικά πακέτα σε όλους τους παλιούς και νέους μαθητές του.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση lepatras@otenet.gr ή με επίσκεψη στη νέα μας διεύθυνση
Σατωβριάνδου 32 (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου).

   Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τη πορεία του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών μπορείτε να βρείτε μέσω διαδικτύου, αν επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα μας www.lepatras.gr και τη σελίδας μας στο κοινωνικό δίκτυο facebook με την ονομασία ‘Λύκειο Ελληνίδων Πατρών’.