Νέα > Την Παρασκευή ξεκινά η νέα Λυκειακή χρονιά για τους μικρούς μας μαθητές!

   Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» 40 χρόνια τώρα σέβεται την παράδοση και φροντίζει τη διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού. Δημιουργεί συνεχώς νέες δράσεις με άξονα τα μικρά μας φυντάνια. Μεταλαμπαδεύει τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας στους μικρούς μαθητές μέσα από ένα ευχάριστο, δημιουργικό, μουσικοχορευτικό ταξίδι στα παλιά!

   Μετά το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στα σχολεία, το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών σημαίνει και το δικό του κουδούνι! Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2016 θα πλημμυρήσουν και πάλι με κίνηση, με ρυθμό και με μελωδίες, με χρώμα, με χαρτόνια και με μπογιές, με χαμόγελα, με γέλια και παιδικές φωνές οι αίθουσες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

   Οι δράσεις του Λυκείου για τους μικρούς συνεχιστές της παράδοσης θα περιλαμβάνουν:   

- Τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών,
- Τμήματα Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού
- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας,
- Λαϊκού Παραμυθιού
- Μουσικοκινητικής για παιδιά από 4 έως 7 χρονών.

   Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση lepatras@otenet.gr.

   Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.lepatras.gr, το κανάλι μας στο youtube και τη σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο https://www.facebook.com/lepatras για να μας γνωρίσετε καλύτερα.