Νέα > Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών βράβευσε τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2015» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η εφημερίδα «Πελοπόννησος»


   Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών Κατερίνα Πολυκρέτη είχε την τιμή να βρεθεί την Δευτέρα 11 Ιανουρίου 2016 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών αποδεχώμενη την πρόσκληση της εφημερίδας Πελοπόννησος για να βραβεύσει τα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2015".

   Η εφημερίδα "Πελοπόννησος" διοργάνωσε την επιτυχημένη εκδήλωση τα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2015" εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο έναν κύκλο εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια που κλείνει από την ίδρυσή της.


   Στην συγκινητική αυτή εκδήλωση που ξεχώρισε για τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα τιμήθηκαν κοινωνικά στελέχη, προσωπικότητες και φορείς για την προσφορά τους σε τομείς που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο. Στα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2015" τιμήθηκαν οι ομάδες αλλά και πρόσωπα που τέλεσαν σημαντικό έργο στους τομείς της υγείας, του εθελοντισμού, της διοίκησης, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας και αλλού.

   Η κ Κατερίνα Πολυκρέτη, Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών που εδώ και 40 χρόνια από την επανίδρυσή του στην πόλη μας διατηρεί την δυναμική του παρουσία, στηριζόμενο πάντα στην εθελοντική προσφορά των μελών του, είχε την χαρά να επιβραβεύσει όλους εκείνους που διακρίθηκαν για την ανιδιοτελή τους προσφορά.

Πατρινοί κατέκλυσαν το Συνεδριακό για τα Πρόσωπα του 2015 της «Π».

Φωτογραφίες από το κατάμεστο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου για τα Πρόσωπα του 2015.

http://www.lepatras.gr/view_gallery.php?id=378