Νέα > Συμμετοχή Χορευτικής Ομάδας του ΛτΕ Πατρών σε εκδηλώσεις στη Βάρδα Ηλείας έπειτα από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας ΓΕΡΜΑΝΟΥ

   Το ΛτΕ Πατρών συμμετείχε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας με αφορμή την φιλοξενία  στον Ξενώνα «ΦΑΡΟΣ» 50 νηπιαγωγών και δασκάλων από τη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας.

   Ο Ξενώνας Φιλοξενίας «ΦΑΡΟΣ» στην Βάρδα Ηλείας που έχει αναβαθμιστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας αποτελεί κύτταρο φιλανθρωπικής δράσης και συμβολής στην τουριστική ανάπτυξη της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για ένα χώρο που είναι έτοιμος να φιλοξενήσει άπορους συνανθρώπους μας και κακοποιημένες γυναίκες.

   Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τους εκπαιδευτικούς από την Βουλγαρία οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωριστούν με Έλληνες συναδέλφους τους από τα Λεχαινά και την Κυλλήνη.

   Στην προγραμματισμένη και τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση υποδοχής των δασκάλων και νηπιαγωγών,  που παρευρέθηκαν πλήθος εκπροσώπων των τοπικών αρχών, είχε τη χαρά να συμμετέχει και η χορευτική ομάδα του ΛτΕ Πατρών συνεισφέροντας με το δικό της τρόπο στο σπουδαίο έργο της Ι.Μ. Ηλείας.

Η Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας ΓΕΡΜΑΝΟ  για την φιλοξενία και τον συνεχάρησαν για την άξιον λόγου προσφορά του.

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ εδώ