Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Udine της Ιταλίας

 
Για μια ακόμη φορά το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πέρασε τα σύνορα και βρέθηκε στο Udine της βορείου Ιταλίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα ανάμεσα σε άλλες πέντε χώρες.
Η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, αποτελούμενη από 44 άτομα και συνοδευόμενη από την Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον δάσκαλο Δημήτρη (Τζίμη) Ηλία συμμετείχαν στο 27ο FESTAFOLK - Διεθνές Παραδοσιακό Φεστιβάλ που έλαβε χώρα στην πόλη UDINE της Ιταλίας από τις 25 έως και τις 29 Ιουλίου του 2014.
Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.lepatras.gr/view.php?artid=341 για να διαβάσετε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου
                    .

Έναρξη Εγγραφών στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

 
   

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συνεχίζει για 39η χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού. Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, δημιουργεί τμήματα μαθημάτων παραδοσιακών χορών και μουσικής του ελληνισμού και τμήματα χειροτεχνίας-ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους διατηρώντας πάντοτε χαμηλές τιμές για όλους της παλιούς και νέους μαθητές του.

Από Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6:00 έως και τις 8:00 μμ, στη νέα στέγη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, Σατωβριάνδου 32 στον 1ο όροφο, ξεκινούν οι εγγραφές για τους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων.

Το Λύκειο Ελληνίδων για τη διδακτική χρονιά 2014-2015 θα δημιουργήσει τμήματα

- Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες,

- Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού για γυναίκες και άνδρες,

- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά.


Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών παραμένει στη διάθεσή σας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση lepatras@otenet.gr.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.lepatras.gr και τη σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο https://www.facebook.com/lepatras για να μας γνωρίσετε καλύτερα.


 
                  

Διδασκαλία Παραδοσιακού Χορού Λυκείου Ελληνίδων Πατρών

 
   

Στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών διδάσκονται ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από κάθε περιοχή της Ελλάδας και του ευρύτερου Ελληνισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
http://www.lepatras.gr/view.php?artid=55
                   

Διδασκαλία Παραδοσιακών Τραγουδιών Λυκείου Ελληνίδων Πατρών

Στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών διδάσκονται ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια από κάθε περιοχή της Ελλάδας Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.lepatras.gr/view.php?artid=56
 

Διδασκαλία Ζωγραφικής Λυκείου Ελληνίδων Πατρών

Στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών διδάσκεται ζωγραφική και κατασκευές.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.lepatras.gr/view.php?artid=57
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών