«Ήχοι θαλασσινοί» από τα παιδιά του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

 
«Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και την συγκινεί και την ευφραίνει.»

Οι παιδικές ομάδες του ΛτΕ Πατρών θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν για την απέραντη, τη γαλανή, την ξελογιάστρα, την πλανεύτρα, την πλατιά, τη θάλασσα.

Σας περιμένουμε στην καθιερωμένη μας καλοκαιρινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Ιουνίου και ώρα 9:00μμ, στο Θεατράκι της Μαρίνας Πατρών.
                   

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συμμετείχε στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας

 
   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛτΕ Πατρών αποδέχτηκε και φέτος την πρόσκληση του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας και συμμετείχε στην «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας μέρας χορού (29 Απριλίου) και της Πρωτομαγιάς.

Οι χορευτικές ομάδες του ΛτΕ Πατρών πλημμυρισμένες από συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας χόρεψαν, τραγούδησαν και ακούστηκαν στο ωραίο περιβολάκι των Υψηλών Αλωνίων!


 
                  

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών γιόρτασε τη μητέρα

 
   
Το «Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών» τιμώντας την παγκόσμια ημέρα εορτασμού της μητέρας συνδιοργάνωσε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, την Εταιρεία Λογοτεχνών Ν/Δ Ελλάδος και το «Σύλλογο Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού» μια διαχρονική ομιλία με θέμα: «Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ» με ομιλητή το λογοτέχνη - δημοσιογράφο, Σταύρο Ιντζεγιάννη, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαΐου 2014 στην Αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών.
                   

Συμμετοχή των Ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στο Χορευτικό Πανόραμα του Λαογραφικού Ομίλου Πατρών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συμμετέχει και φέτος στο «Χορευτικό Πανόραμα» που διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών το διήμερο Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιουνίου στην Πάτρα.
Η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα χορέψει την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 14 Ιουνίου παρουσιάζοντας χορούς από την Ήπειρο και φορώντας αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το όμορφο μουσικό αντάμωμα.
 

Καφέ με τις κυρίες του ΛτΕ Πατρών

Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, Κατερίνα Πολυκρέτη και το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχτηκαν με χαρά τα μέλη και τους φίλους του ΛτΕ Πατρών για καφεδάκι και όμορφη κουβεντούλα τη Κυριακή, 4 Μαΐου 2014 στο καφέ του ξενοδοχείου "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ" και πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό.
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών