- 2019.

 

   Το Λκειον των Ελληνδων Πατρν στηρζει και βρσκεται πντα στο πλευρ της πλης και αξιλογων γεγοντων που συμβανουν σε αυτ.

   Απ την Κυριακ 25 Αυγοστου ως και το Σββατο 31 Αυγοστου 2019 η πλη μας θα μετατραπε σε να παρκτιο αθλητικ κντρο. ντεκα Αθλματα θα διεξαχθον σε επτ ημρες σε δκα Αγωνιστικς Εγκαταστσεις. Αθλητς απ 26 Μεσογειακς χρες θα μοιραστον το διο αθλητικ πνεμα - https://www.mbgpatras2019.gr/.

Το Λκειον των Ελληνδων της Πλης μας θα βρσκεται εκε με τους εθελοντς του προκειμνου να υποστηρξει τους συμμετχοντες αλλ και να επιβραβεσει τους νικητς.
Στις τελετς απονομς των Παρκτιων Μεσογειακν Αγνων  Πτρα 2019, νες του Λυκεου των Ελληνδων Πατρν, φορντας τις μοναδικς φορεσις της χρας μας θα απονμουν τα μετλλια στους νικητς των αθλημτων.

Καλ Επιτυχα στους αθλητς και στην πλη μας.

                    .

 
   

   Απ Δευτρα 02  Σεπτεμβρου 2019 και κθε μρα απ Δευτρα ως και Παρασκευ,  6:00 με 8:00 μμ, στο «Λκειον των Ελληνδων Πατρν», Σατωβρινδου 32 στον 1ο ροφο, ξεκινον οι εγγραφς για τους μαθητς λων των δραστηριοττων του.

    Τα παιδικ τμματα θα ξεκινσουν τα μαθματ τους την Πμπτη 12 Σεπτεμβρου 2019 εν τα τμματα των ενηλκων  το Σββατο 14 Σεπτεμβρου 2019.
     
Σας περιμνουμε...


 
                  

.

 
   

Μελωδες και ρυθμος απ δυο τελεως διαφορετικος τπους συντρφευαν τους φιλοξενομενους, τους μαθητς, τους φλους και τα μλη του  Λυκεου των Ελληνδων Πατρν στο αποχαιρετιστριο γλντι που διοργανθηκε το Σββατο 29 Ιουνου 2019 στο «Πρκο της Ειρνης».
Μια βραδι που μεινε χαραγμνη στη μνμη χριν στην παραδοσιακ ορχστρα των εφβων του
 συλλγου «ρτεμις» μαζ με τις εφηβικς χορευτικς του ομδες καθς και στο Πελοποννησιακ μουσικ σχμα. Η Λρος και ο Μορις  συνευρθηκαν μουσικοχορετικ και πρπει σε αυτ το σημεο να ευχαριστσουμε για λλη μια φορ του φλους μας απ τη Λρο που βρθηκαν κοντ μας και τους φλους απ την Πτρα που ομρφυναν την ψυχ μας. Ιδιατερες ευχαριστες θα θλαμε να δσουμε στον Στεφανπουλο Κστα που παιξε λαοτο και τραγοδησε, στον Καραλ Κστα που παιξε κλαρνο και στην Γεωργοπολου Παναγιτα που παιξε σαντορι.

Να εσαστε λοι πντα καλ και πντα με τραγοδι και χορ να ανταμνουμε.
                   

.

ΕΛΛΑΔΑ μια μικρ -γεωγραφικ- χρα απλωμνη σε λο τον κσμο.
  "να ταξδι στην Ελλδα" μσα απ τπους, εικνες, μουσικς, χορος και φορεσις θα κνει το Λκειον των Ελληνδων Πατρν με λες τις χορευτικς ομδες του, την Παρασκευ 18 Οκτωβρου 2019 στο Συνεδριακ και Πολιστικ Κντρο του Πανεπιστημου Πατρν.

Με χαρ θα θλαμε να εσαστε μαζ μας.

 

Η Πρεδρος και το Διοικητικ Συμβολιο
του Λυκεου των Ελληνδων Πατρν
ενημερνουν τους μαθητς λων των δραστηριοττων τι
οι εγγραφς θα ξεκινσουν τnν Δευτρα 2 Σεπτεμβρου 2019.

 

                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
   
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών