Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» 1976-2016!
40 χρόνια ζωής, δημιουργίας, προσφοράς!
Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού πλησιάζει!

 

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» με αφορμή τα 40 χρόνια από την επανίδρυσή του γιορτάζει μαζί με δέκα Λύκεια των Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα! Τα Λύκεια των Ελληνίδων του Αργοστολίου, των Γιαννιτσών, της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, του Κιάτου, της Ξάνθης και των Σερρών θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, η Πάτρα μας θα έχει το ηχόχρωμα της ελληνικής μας παράδοσης!

Στο μεγάλο πολιτισμικό γεγονός της πόλης μας θα απολαύσουμε το Νίκο Φιλιππίδη με την ορχήστρα του που θα οδηγήσουν την «Ελλάδα σε κύκλο» με την Χορευτική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και τον καθηγητή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λάμπρο Λιάβα ο οποίος θα δώσει διάλεξη σε όλους τους χορευτές και μέλη που θα βρεθούν στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε να ενώσουμε την Ελλάδα σε έναν Κύκλο Παράδοσης!

                    .

Συνέντευξη Τύπου για τις Εορταστικές Εκδηλώσεις «40 χρόνια του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών»

 
   

Λίγες ημέρες μόνο απομένουν για την μεγάλη γιορτή της ελληνικής παράδοσης.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με αφορμή τα 40 χρόνια από την επανίδρυσή του υποδέχεται δέκα Λύκεια των Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα! Οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Πολυκρέτη και το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 στις 12.30 μ.μ. στο Patra Palace, ενημερώνοντας το πατραϊκό κοινό για τη γιορτή πολιτισμού που θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν.


 
                  

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» 1976-2016! Δυο Εκθέσεις θα συντροφεύουν τον εορτασμό των 40 χρόνων στην πόλη των Πατρών!

   
   
Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων από την επανίδρυσή του εντάσσει στο πρόγραμμα εκδηλώσεών του:

- Την Έκθεση Όπτικοακουστικού υλικού «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» που θα λάβει χώρα στην Αγορά Αργύρη, από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 12 Οκτωβρίου ώρα 7.00μ.μ. και

- Την Έκθεση Ζωγραφικής του τμήματος κυριών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
                   

40 Χρόνια «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών»
Επετειακό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών γιορτάζοντας φέτος τα 40 χρόνια από την επανίδρυσή του στην πόλη των Πατρών δημιουργεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Ξεκίνησε για τους μικρούς και ξεκινά για τους μεγάλους η νέα Λυκειακή χρονιά!!!

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» 40 χρόνια τώρα σέβεται την παράδοση και φροντίζει στη διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού. Δημιουργεί συνεχώς νέες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 χτύπησε και το κουδούνι του Λυκείου για τους μικρούς μας μαθητές και από το Σάββατο 1 Οκτώβρη 2016 θα επιστρέψουν στα θρανία της παράδοσης και οι μεγάλοι μαθητές.

Το «Λύκειον των Ελληνίδων» για τη διδακτική χρονιά 2016-2017 θα λειτουργήσει τα τμήματα: - Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες,
- Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού για παιδιά, για γυναίκες και άνδρες,
- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά,
- Λαϊκού Παραμυθιού για παιδιά
- Μουσικοκινητικής για παιδιά από 4 έως 7 χρονών.
- Οικοτεχνίας για γυναίκες.

                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
     Οικοτεχνιες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών