«40 χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών»

 


Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» κλείνει τα 40 χρόνια από την επανίδρυσή του.

Με αφορμή αυτή τη σημαντική επέτειο ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Πατρών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα έχουν διάρκεια τριών (3) ημερών και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και θα λήξουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Παρελάσεις στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, χορευτικές παραστάσεις και γλέντια είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που θα έχει τη χαρά να απολαύσει από κοντά το πατραϊκό κοινό!

Σας περιμένουμε σε αυτό το μεγάλο πολιτισμικό γεγονός της πόλης μας!

                    .

Μια ιδιαίτερη συνεργασία ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!

 
   

Μία αξιόλογη εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης Ελληνικής Παραδοσιακής ΚΛΕΙΔΑ, με θέμα: «ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016 στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ήταν του γνωστού μουσικού, καλλιτεχνικού Δ/ντή και χοράρχη κ. Δημητρίου Γαλάνη, σε μια κοινή εμφάνιση, με το ταλαντούχο γνωστό τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Λάλεζα, με το μικτό 45μελή χορό ΚΛΕΙΔΑ και με τη συμμετοχή της κ. Βασιλικής Τσιαφογιάννη.

Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών με χορούς από την Πόλη και την Σμύρνη.

Φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης υπάρχει εδώ


 
                  

Καλό Καλοκαίρι από την Ψαροπούλα με τους μικρούς μαθητές των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

 
   
Ξεκίνησε μια ψαροπούλα από το γιαλό... το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου 2016 και είχε μέσα τους μικρούς μαθητές των χορευτικών ομάδων, από το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών!
Είχε μέσα όμορφα κορίτσια και τολμηρά παλικάρια από τον γιαλό, που χόρευαν όλο κέφι χορούς ελληνικούς!!!
Καλή αντάμωση! Με το καλό να βρεθούμε όλοι μαζί τον Σεπτέμβρη!
Πατήστε εδώ και εδώ για να δείτε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό της εκδήλωσης. ,
                   

Ολοκληρώθηκε άλλη μια ξεχωριστή Έκθεσης Ζωγραφικής από το Εικαστικό Εργαστήρι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στην Αγορά Αργύρη

Μια μέρα πριν φύγει ο Ιούνιος ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας των παιδικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.
Οι μικροί και οι μεγάλοι που βρέθηκαν στην Αγορά Αργύρη είχαν τη χαρά να θαυμάσουν από κοντά δημιουργήματα φτιαγμένα από τα χέρια των παιδιών. Ο Αλέξης Φραγκούλης, ο δάσκαλος των τμημάτων Ζωγραφικής –Χειροτεχνίας του Λυκείου για άλλη μια φορά κατάφερε να ξυπνήσει το ταλέντο και να ταρακουνήσει τη φαντασία των μαθητών του.
Στην ενότητα Φωτογραφίες -> Ζωγραφική και συγκεκριμένα εδώ θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε όλα τα δημιουργήματα των παιδιών μας!!!

 

Ολοκλήρωση Λυκειακής Χρονιάς!!!

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών σας ενημερώνουν ότι η νέα Λυκειακή Χρονιά ξεκινάει τον Σεπτέμβρη όπου θα λειτουργήσουν τμήματα:

- Παραδοσιακού Χορού για Παιδιά και Ενήλικες - Παραδοσιακού Τραγουδιού για Παιδιά και Ενήλικες
- Ζωγραφικής – Χειροτεχνίας για Παιδιά
- Λαϊκού Παραμυθιού για Παιδιά
- Μουσικοκινητικής για Παιδιά
- Οικοτεχνίας για Ενήλικες

                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών