Χέρι με χέρι για την ζωή... χέρι με χέρι για την διάδοση της παράδοσής μας... θα είμαστε μαζί !!! Μια ονειρεμένη και ταξιδιάρικη στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον Παιδική Επετειακή Παράσταση από το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών».

 

Συγκινητικές στιγμές είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μέσα από μια καλοστημένη και πλούσια σε εικόνα, ήχο και χορό, μουσικοχορευτική εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 Χρόνων Παιδικών Τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Η Πρόεδρος κα Κατερίνα Πολυκρέτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θέλουν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της ψυχής τους όλο το κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε λυκειακό βήμα, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τους μαθητές που μας αφήνουν να δημιουργούμε το μέλλον ανατρέχοντας στο λαμπρό ελληνικό παρελθόν. Επίσης ευχαριστούν ιδιαίτερα την εξαιρετική νεανική ορχήστρα της πόλης μας «Τα Μακάμ της Πόλης» και συγκεκριμένα τους Γεωργόπουλο Νίκο στην φωνή, Γεωργοπούλου Παναγιώτα στο σαντούρι, Ζίνγκο Βασίλη στο κλαρίνο, Γαλάνη Γιάννη στο λαούτο, Γαλάνη Αλέξη στο βιολί και Κούκιου Νικολία στα κρουστά που έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στην παράστασή μας. Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους όσους αφιέρωσαν το χρόνο τους για να πλαστεί αυτή η μοναδική και άρτια μουσικοχορευτική εκδήλωση: «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών». «Χέρι με χέρι για τη ζωή, δύναμη δίνει το άλλο πρωί» και συνεχίζουμε...

                                      

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συμμετέχει στο Καρναβάλι των Μικρών!

 
   
Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» φέτος θα λάβει μέρος στην παρέλαση του παιδικού Πατρινού Καρναβαλιού, συμμετέχοντας με το πλήρωμα «Λαμπατέρ».
Με οδηγό την καρναβαλική μας διάθεση, είμαστε έτοιμοι να χαρούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!!!!


http://www.lepatras.gr/view.php?artid=529

Πληροφορίες στη γραμματεία του ΛτΕ τηλ.2610220531
Δηλώσεις συμμετοχής έως 26-02-2016.
                   

Αποκριάτικα Πάρτυ από το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών»

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών θα γιορτάσει τις Απόκριες στην πόλη που χτυπά εδώ και χρόνια η καρδιά του Καρναβαλιού!

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 ακριβώς μετά την παρέλαση από το «Καρναβάλι των Μικρών» περιμένουμε τους μαθητές μας στην Αίθουσα του Λυκείου για να συνεχίσουμε το χορό με κέφι και χαρά!

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, ώρα 8.00μ.μ. σας περιμένουμε στο αποκριάτικο πάρτυ των ενηλίκων που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Λυκείου.

Καλές Απόκριες σε όλους!
 

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πήγε ΜΟΥΣΕΙΟ και πήγε ΘΕΑΤΡΟ

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2016 Μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών επισκέφτηκαν το Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη στην Πλάκα παρατηρώντας την πλούσια συλλογή μουσικών οργάνων.

Στην συνέχεια η παρέα του Λυκείου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη".
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών