«40 χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών»
Εορταστικές Εκδηλώσεις – Η Αρχή, η Μέση και το Τέλος που συνεχίζεται…

 


Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει από που να ξεκινήσει κανείς για να περιγράψει όλα αυτά τα ευχάριστα και πρωτόγνωρα που συνέβησαν το τριήμερο από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2016 στην πόλη των Πατρών με αφορμή τον εορτασμό των 40 Χρόνων του Λυκείου μας.

Αναμφισβήτητα, ένα μεγάλο εγχείρημα, ένα μεγάλο ρίσκο… ένα μεγάλο ΟΝΕΙΡΟ… έπρεπε να γίνει πραγματικότητα και το σημαντικότερο… να πετύχει!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, μοιραστήκατε μαζί μας την χαρά μας και μας κάνατε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Η πολιτιστική μας κληρονομιά μπορεί μόνο να μας ενώσει, να μας εφοδιάσει και να μας κάνει πιο δυνατούς.

Καλή αντάμωση με χορό για να γράψουμε πάλι στην γη όλα όσα θέλει να πει η ψυχή μας…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο

                    .

Δίνω Αίμα Χαρίζω Ζωή

 
   

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με σύνθημα «Δίνω Αίμα Χαρίζω Ζωή» σας καλεί στην 3η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 από τις 5:30μμ. έως και τις 8:30μμ. στην αίθουσα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών (Σατωβριάνδου 32).

Η προσφορά σας θα χαρίσει ζωή!


 
                  

Το Κελάρι της Γιαγιάς

 
   
Τo Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Λυκείου σας περιμένουν με πολύ χαρά και με πολλές παραδοσιακές λιχουδιές στο ‘Κελάρι της Γιαγιάς’.

Από τις 10:00 το πρωί έως και τις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου, οι κυρίες και τα μέλη του ΛτΕ Πατρών θα υποδέχονται στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όλους όσους επιθυμούν να κάνουν ένα ταξίδι γεύσεων στον παλιό καλό καιρό και να προμηθευτούν χειροποίητα παραδοσιακά εδέσματα.

Θα είναι χαρά μας να βρεθείτε μαζί μας στο καθιερωμένο Κελάρι της Γιαγιάς! ,
                   

Τρεις μαθητές του Λυκείου των Ελληνίδων ανάμεσα στους νικητές του Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!!!

Το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανακοίνωσε τους 16 νικητές του παιδικού διαγωνισμού "Φανταστικές Κυκλάδες", ανάμεσα στους νικητές είναι και τρεις μαθητές των τμημάτων Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας του Λυκείου.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθειά τους και στον δάσκαλό τους Αλέξη Φραγκούλη που είναι πάντα δίπλα τους και τα ενθαρρύνει!

Δείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης τα έργα των νικητών και απολαύσετε τα έργα των μαθητών του Λυκείου στην ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Τα τμήματα Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα συνεχίσουν να δημιουργούν!!!

 

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών συμμετείχε στο Pink the City 2016.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών συμμετείχε στον συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» την Κυριακή 23/10/2016.

Όλοι μαζί μας «βάψαμε» ρόζ την πόλη!

                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών