Έναρξη Εγγραφών στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

 

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού. Δημιουργεί τμήματα μαθημάτων παραδοσιακών χορών και μουσικής του ελληνισμού, τμήματα χειροτεχνίας-ζωγραφικής για μικρούς, μουσικοτεχνικής για παιδιά και οικοτεχνίας διατηρώντας ευνοϊκά πακέτα τιμών για όλους τους παλιούς και νέους μαθητές του.
Από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6:00 έως και τις 8:00 μμ, στη Σατωβριάνδου 32 στον 1ο όροφο, ξεκινούν οι εγγραφές για τους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων.

Το «Λύκειον των Ελληνίδων» για τη διδακτική χρονιά 2015-2016 θα δημιουργήσει τμήματα:

- Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες,
- Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού για γυναίκες και άνδρες,
- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά.
- Μουσικοτεχνικής για παιδιά από 4 έως 7 χρονών.
- Οικοτεχνίας για γυναίκες.

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» παραμένει στη διάθεσή σας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση lepatras@otenet.gr.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.lepatras.gr και τη σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο https://www.facebook.com/lepatras για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

                    .

Νέες Δράσεις στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

 
   

Στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών ξεκινούν φέτος έπειτα από αρκετά χρόνια μαθήματα οικοτεχνίας για γυναίκες. Πλέξιμο με βελονάκι και βελόνες, κέντημα και ραπτομηχανή είναι μόνο η αρχή!!!
Επίσης, θα δημιουργηθούν τμήματα Μουσικοτεχνικής για παιδιά από 4 έως 7 χρονών.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου από 1 Σεπτεμβρίου 2015 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσηlepatras@otenet.gr.


 
                  

Διδασκαλεία Παραδοσιακού Χορού Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

 
   
Στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών διδάσκονται σε παιδιά από 5 ετών, σε φοιτητές και σε ενήλικες ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από κάθε περιοχή της Ελλάδας και του ευρύτερου Ελληνισμού.
Τα μαθήματα των παιδικών τμημάτων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ενώ των ενηλίκων το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
http://www.lepatras.gr/view.php?artid=55
                   

Διδασκαλεία Παραδοσιακών Τραγουδιών Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών διδάσκονται ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια από κάθε περιοχή της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
http://www.lepatras.gr/view.php?artid=56
 

Διδασκαλεία Ζωγραφικής Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών διδάσκεται ζωγραφική, χειροτεχνία και κατασκευές. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
http://www.lepatras.gr/view.php?artid=57
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών