Μουσικό Σχολείο Πατρών Συναυλία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής Τιμή στον Παραδοσιακό τραγουδιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ Συμμετέχουν χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

 

Στις 29 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το τομέα παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πατρών με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών τιμώντας τον ταλαντούχο καταξιωμένο τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Λάλεζα. Η συναυλία τελείται υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Πατρών με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού τομέα του Δήμου Πατρών. Στην όλη εκδήλωση θα παρευρίσκονται σε έκθεση όπλα της επανάστασης του ’21 από το κυνηγετικό σύλλογο, αφού θα στέκονται δεξιά κι αριστερά παραστάτες με τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://www.lepatras.gr/view.php?artid=448

                    .

Συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών σε εκδηλώσεις του Δήμου Μεσολογγίου με αφορμή τον Εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου την Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου 2015.

 
   

Το ΛτΕ Πατρών συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εξόδου του Μεσολογγίου.
Γυναίκες και άντρες του ΛτΕ Πατρών φορώντας ελληνικές φορεσιές και κρατώντας το Λάβαρο του Λυκείου παρέλασαν με καμάρι την Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου 2015 στην πόλη που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της επανάστασης του 1821 ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας μας εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.


 
                  

Έρχεται ο μήνας των λουλουδιών

 
   
Μάη μου όλον τον κόσμο γιόμισες μ΄ άνθη και με λουλούδια…

Ο ομορφότερος μήνας της άνοιξης πλησιάζει και οι μαθητές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα γιορτάσουν χορεύοντας και τραγουδώντας για την Πρωτομαγιά! Και αυτή τη χρονιά θα συμμετέχουν στην «Γιορτή των χορευτικών Συγκροτημάτων" που διοργανώνει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας.

Η διπλή γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού και της Πρωτομαγιάς θα ξεκινήσει την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στης 18.00 από την πλ. Εθνικής Αντίστασης (πλ. Όλγας).

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη γιορτή της μουσικής, του χορού και φυσικά των λουλουδιών!
                   

Τα ταξίδια του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Το ΛτΕ Πατρών από το 1981 πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό ανακαλύπτοντας αρχικά τα Ελληνόφωνα Χωριά της Κάτω Ιταλίας και έπειτα συμμετέχοντας σε Διεθνή Φεστιβάλ αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις.

Επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση για να ταξιδέψετε με το ΛτΕ Πατρών

http://www.lepatras.gr/view.php?artid=69

 

“ Ξεπερνάμε τα 600 like!!! ”

Η σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο «Λύκειο Ελληνίδων Πατρών» έφτασε τα 630 Like!!! Σας ευχαριστούμε όλους σας για τη θετική σας ανταπόκριση!
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών