Μεταμφιέσεις, Χορός, Τραγούδια και Διασκέδαση στην Καρναβαλούπολη το απόγευμα του Σαββάτου από τις Παιδικές Ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών!!!

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι παιδικές ομάδες των Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών γλέντησαν την αποκριά, την κορυφαία γιορτή χαράς και ανανέωσης, με τρόπο ελληνικό, ταξιδεύοντάς μας στο λαϊκό μουσικό μας πολιτισμό και ‘έδωσαν του χορού να πάει’!

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου 2015, το ρολόι σταμάτησε, ο «Τελάλης» Τάσος Λέκκας εμφανίστηκε με το νταούλι του και με στόμφο ανακοίνωσε στο κοινό

«Οι αποκρηές ερχόντουνε με γλέντια με τραγούδια ξεχάστε όλες τις πίκρες σας χορέψτε σαν αρκούδια»

Και αφού σήμανε και επίσημα η ώρα του ξεφαντώματος στην πόλη του κεφιού, στην καρδιά της Πάτρας όλα ξεκίνησαν μπροστά ακριβώς από το επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο Πατρών «Απόλλων». «Χορεύουμε και Τραγουδάμε την Αποκριά !!!»

Για τη συνέχεια του άρθρου κάντε κλικ εδώ:

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ εδώ:
                    .

Το ΛτΕΠ τιμά τους ήρωες του ‘21

 
   

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών αποτίοντας φόρο τιμής σε όλους εκείνους που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας συμμετέχει στις εκδηλώσεις της πόλης μας για τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Στις παρακάτω διευθύνσεις μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από τις συμμετοχές του ΛτΕ Πατρών στο εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας των Ελλήνων στην πόλη μας.

http://www.lepatras.gr/gallery_index.php?id=15
https://www.youtube.com/watch?v=IJUxiGPsWQA


 
                  

Εγγραφείτε στο Κανάλι που έχει δημιουργήσει το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών στο youtube

 
   
Η πλούσια πορεία του ΛτΕ Πατρών έχει καταγραφεί μέσα από βιντεοκασέτες και DVD. Ώρες ατελείωτες βιντεοσκοπήσεων από διάφορες εκδηλώσεις του ΛτΕ Πατρών επεξεργαζόμαστε συστηματικά, για να τις φέρουμε στην επιφάνεια. Το ‘κανάλι’ που έχουμε δημιουργήσει για εσάς στη διεύθυνση http://www.youtube.com/user/lepatras θα σας ταξιδέψει σε ολιγόλεπτα και μη κομμάτια του αρχειακού μας υλικού!
Αν διαθέτετε gmail λογαριασμό μην παραλείψετε να εγγραφείτε στο κανάλι του ΛτΕ Πατρών και να ενημερώνεστε για το υλικό που ανεβάζουμε!
Σας ευχαριστούμε και καλή παρακολούθηση !!!
                   

Το ΛτΕ Πατρών έδωσε το παρόν στην επιτυχημένη εκδήλωση του ΛτΕ Πύργου με αφορμή τα Χαραλάμπεια

Με μεγάλη χαρά η Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ΛτΕ Πύργου και παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή τα «Χαραλάμπεια 2015» αφιερωμένη στον πολιτισμό και την ιστορία της Μακεδονίας με θέμα: « Καιρός είν' της Μακεδονίας ν' ακούστε τη λαλιά...» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στο θέατρο «Απόλλων» στη πόλη του Πύργου.

Η Πρόεδρος του ΛτΕ Πατρών Κατερίνα Πολυκρέτη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο βοηθός δασκάλου Βασίλης Σταμόπουλος και χορευτές του ΛτΕ Πατρών συμμετείχαν και στο γλέντι του ΛτΕ Πύργου και όλοι μαζί χόρεψαν, τραγούδησαν με κέφι σε μια ιδιαίτερα ζεστή βραδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τη Πρόεδρο Τούλα Καλαμπόκα και το ΔΣ του ΛτΕ Πύργου για την άψογη φιλοξενία τους και την υπέροχη εκδήλωση.
 

Επιτυχημένη η Αποκριάτικη Βραδιά των Μελών Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Το Δικοικητικό Συμβούλιο του ΛτΕ Πατρών με μεγάλη χαρά διοργάνωσε μια όμορφη και κεφάτη αποκριάτικη βραδιά με κρασάκι και μεζέ για τα μέλη του την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του ΛτΕΠ
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών