Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα ταξιδέψει στην Δράμα

 

Το ΛτΕ Πατρών θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στην Δράμα την Πέμπτη 7 έως και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 για να ζήσει από κοντά τα εθιμικά, τον πλούτο των εκδηλώσεων και τα δρώμενα που παρουσιάζονται στην όμορφη Δράμα τις ημέρες των Θεοφανείων

Τιμή: 115€ (περιλαμβάνονται δυο διανυκτερεύσεις και μεταφορικά)

                    .

Η έκθεση παραδοσιακών ασπρορούχων, οι μυρωδιές και οι χειροποίητες δημιουργίες εντυπωσίασαν το κόσμο που βρέθηκε και φέτος στο «Κελάρι της Γιαγιάς» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών.

 
   

Στο ζεστό χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας φιλοξενήθηκε και φέτος, για τρίτη χρονιά το «Κελάρι της Γιαγιάς». Πρόκειται για ένα θεσμό που καθιέρωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών και πρωτοξεκίνησε το 1992 από μια απλή ιδέα της κ. Λένας Βρη. Η ιδέα δεν ήταν άλλη από το να διασωθούν και να γίνουν γνωστές οι λαχταριστές συνταγές της γιαγιάς. Αυτή η ανάγκη αγκαλιάστηκε από όλες τις κυρίες, φίλες και μέλη του ΛτΕ Πατρών και εξελίχθηκε σε δημιουργία, σε προσφορά , σε θύμηση του γεμάτου εδεσμάτων κελαριού της πολυαγαπημένης μας γιαγιάς!
Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΛτΕ Πατρών ευχαριστούν τον κόσμο για την εγκάρδια αποδοχή και την στήριξη του http://www.lepatras.gr/view.php?artid=504


 
                  

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις Εορτασμού του Πολιούχου Πατρών Αποστόλου Ανδρέα.

 
   
Μαθητές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών με τις αυθεντικές φορεσιές της ιματιοθήκης μας θα συμμετέχουν και φέτος στη μεγάλη γιορτή της Πόλης μας, στην δοξολογία και στην καθιερωμένη λιτανεία για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας, Αποστόλου Ανδρέου.
                   

Προσφορά Ζωής από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών με την συμβολή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Στυλιανός» του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων – Πατρών πραγματοποίησαν στα γραφεία του ΛτΕ Πατρών βραδιά εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του ΓΚΝ ο «Άγιος Ανδρέας». Από τα μέλη, μαθητές και φίλους του Λυκείου συγκεντρώθηκαν 14 φυάλες αίματος. Τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά ζωής!
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών