ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών σας προσκαλούν στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7:00μμ στους χώρους του ΛτΕ Πατρών

                    .

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών «πανηγύρισε» στην Δράμα.

 
   

Η πρόεδρος με τα μέλη του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών μαζί με το δάσκαλο και τους χορευτές του Λυκείου είχαν την χαρά να ταξιδέψουν στην μακρινή Δράμα για να συμμετάσχουν στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν το Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας μαζί με τον Δήμο Δράμας και την Αντιπεριφέρεια Δράμας στην πόλη της Δράμας, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2015. Τίτλος των εκδηλώσεων ήταν «Πανηγυρίζοντας στη Δράμα του νερού και του κρασιού».

Σε αυτό το αντάμωμα με τα διαφορετικά χρώματα και ήχους, σε αυτή τη συνάντηση των παραδόσεων απ’όλη την Ελλάδα, σε αυτό το μουσικοχορευτικό πανηγύρι που διεξείχθει με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή των πολιτών της Δράμας και της ευρύτερης περιοχής το ΛτΕ Πατρών προβλήθηκε με το καλύτερο τρόπο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.


 
                  

Δίνεις Αίμα Χαρίζεις Ζωή

 
   
Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» σας καλεί στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΛτΕ Πατρών (Σατωβριάνδου 32) το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 από τις 5:30 έως και τις 8:30μμ.

Η προσφορά σας θα χαρίσει ζωή!
                   

Ξεκινά το τμήμα Οικοτεχνίας από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

Το ΔΣ του ΛτΕ Πατρών σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 6:00 έως τις 8:00 μμ θα λειτουργήσει τμήμα Οικοτεχνίας.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 2610 220531 καθημερινά από τις 6:00 έως τις 9:00 μμ.
 

Βραδιά Υποδοχής !

Μια όμορφη βραδιά υποδοχής και γνωριμίας διοργάνωσε το ΛτΕ Πατρών την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στο φιλόξενο «Beetle»

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση
http://www.lepatras.gr/view_gallery.php?id=373 για να δείτε φωτογραφικό υλικό.
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών