Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη

 
Το «Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών» με πολύ χαρά σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 , ώρα 8:30 μ.μ., θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας».
Την εκδήλωση θα «ντύσουν» μουσικά επταμελής ορχήστρα νέων παραδοσιακής μουσικής και η πενταμελής ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη. Μαζί του ο Κώστας Φιλιππίδης στο λαούτο και ο Βαγγέλης Δημούδης στο ούτι.

Θα είναι χαρά μας να βρεθείτε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

                    .

Δίνω Αίμα Δίνω Ζωή

 
   

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» με σύνθημα «Ένας δεν φτάνει χρειάζονται πολλοί» σας καλεί στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΛτΕΠ (Σατωβριάνδου 32) το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

Η προσφορά σας θα χαρίσει ζωή!


 
                  

Συμμετοχή Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στις εκδηλώσεις Εορτασμού του Πολιούχου Πατρών Αποστόλου Ανδρέα.

 
   
Τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, ημέρα γιορτής για την πόλη των Πατρών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανείας της Τιμίας Κάρας και της Εικόνας του Πρωτοκλήτου στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου Πατρών Αποστόλου Ανδρέα.
Το ΛτΕΠ τιμώντας τον Πολιούχο της Πόλης μας συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.
                   

Το ΛτΕ Πατρών στήριξε την «Κιβωτό της Αγάπης»

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών», ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων είχε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης». Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΛτΕΠ ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για την προσφορά του.
 

1ο Χρόνος αποστολής Ενημερωτικών Δελτίων από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

Στις 22 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Κυριακή κυκλοφόρησε το 1ο Ενημερωτικό Δελτίο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Δειλά δειλά στην αρχή, προσθέτοντας μέλη στη συνέχεια, αποσπώντας θετικά σχόλια έπειτα, το Ενημερωτικό Δελτίο του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών καθιερώθηκε κερδίζοντας το ενδιαφέρον των παραληπτών. Μετά από ένα χρόνο αδιάλειπτης παρουσίας μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι παίρνει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει πέτυχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να ενημερώνει το κοινό για τις δράσεις μελλοντικές και μη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.
                   
 
Χορός Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
    Χορωδία Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών
 
 
Ζωγραφική Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών